Na een kerst met de familie zijn André Hazes en Bridget Maasland in het vliegtuig gestapt voor oud en nieuw. De tortelduifjes vlogen naar Marokko, waar ze om middernacht begonnen aan een jaar dat in het teken staat van de liefde.

"2020 mag alleen maar over liefde gaan!", schreef Bridget op Instagram bij een foto waarop ze haar lover een kus geeft. André stelt voor in het nieuwe jaar "liever te zijn voor elkaar". "Ik hoop op een jaar waar minder mensen van achter hun computer andere mensen het leven zuur proberen te maken", schreef hij bij zijn kiekjes uit Casablanca.

Het jaar van de liefde

"Een jaar waarin mensen meer nadenken of meer weten over een situatie voor er dingen worden gezegd of geschreven", ging de zanger verder. "Ik gun jullie allemaal het dubbele van wat jullie mij toe wensen en ik ben ongelooflijk dankbaar voor een heel mooi leven, die ik de afgelopen jaren kende en die mij nog te wachten staat, een prachtige zoon, een mooie carrière, en een nieuwe liefde."

En nu... Nu zijn ze samen naar Casablanca!

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Ze wilt met mij naar Casablanca”.❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

De Brangelina van Nederland 

Toen André en Bridget hun relatie afgelopen november niet meer voor zichzelf wilden houden kwam het stel in een heuse mediastorm terecht. Een dag voordat de 25-jarige zanger opbiechtte dat hij was gevallen voor de 45-jarige presentatrice maakte André bekend dat zijn knipperlichtrelatie met Monique Westenberg, de moeder van zijn 3-jarige zoontje André, definitief was gestrand.

De liefde tussen André en Bridget was groot nieuws en is nog steeds de relatie onder de sterren van dit moment. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard, beeld: Edwin Smulders, Instagram