De vriendin van André Hazes Jr., Monique Westenberg (38), is bevallen van een zoon. 

Andreas Martinus Hazes

André schrijft bij de foto van zijn gezin op Instagram: 'Op 25 Oktober om 22:25 is onze zoon Andreas Martinus Hazes (roepnaam André) geboren. Alles wat iedereen mij al die tijd al zei is waar. Het moment dat je dat kleine ventje voor het eerst vast hebt, weet je dat je je eigen leven zou geven voor hem. Hoe kan zo'n klein jochie mij zoveel kippenvel geven. Mij laten huilen hoe ik nog nooit gehuild hebt. Jij bent mijn wonder, mijn leven. Maar serieus, de moeder, mijn vrouwtje, @moniquenoell ! Ik heb zoveel bewondering en respect voor de manier waarop jij dit hebt ondergaan. Je was sterk, kalm en een moeder zoals een moeder op dit soort momenten hoort te zijn. Je gaf alles voor je kind. Diepe, diepe buiging. Ik ben trots dat wij dit kleine monster op de wereld mochten brengen.❤️#jongestrijder

Tijdelijk verblijf

André en Monique wonen tijdelijk in een luxe woonwagen in Rotterdam. Hier krijgt Monique veel steun van haar ouders die om de hoek wonen. André is veel aan het optreden waardoor Monique aanvullende zorg goed kan gebruiken. Het stel is van plan na de geboorte weer terug te keren naar hun rijtjeshuis in Vinkeveen. 

 

 

 

André Hazes geeft in oktober een derde concert in Rotterdam Ahoy. De eerste twee concerten zijn al volledig uitverkocht. Dat is reden voor André om zondag 28 oktober om 17.00 uur een derde concert voor zijn fans te geven.

André Hazes stond in oktober vorig jaar voor het eerst in Ahoy en kondigde daar aan dat hij op zaterdag 27 oktober 2018 met een gloednieuw concert naar Rotterdam terug zou komen. De kaarten werden zo snel verkocht dat er al snel een tweede concert, op vrijdag 26 oktober, werd aangekondigd.

Drie concerten

Dit jaar overtreft hij zichzelf om drie keer in Ahoy op te treden. 'Het is ongelooflijk dat ik straks, op mijn 24ste, vijf Ahoy-concerten op mijn naam heb staan. Daar ben ik enorm dankbaar voor', zegt André.

Voor meer informatie over kaartverkoop: www.andreinahoy.nl