.
André Hazes Jr. reed nietsvermoedend in zijn auto over de snelweg, toen hij plotseling werd afgesneden door een wel heel bekende dame.

Hij pakt snel zijn telefoon erbij en begint te vloggen. 'Ik word al de hele tijd afgesneden door een bloedgevaarlijke vrouw,’ zegt de zanger. Wanneer hij de camera naar de bestuurder in de andere auto draait, zit er een lachende vrouw achter het stuur, die ook nog even zwaait. Het is niemand minder dan Irene Moors!

En Irene blijkt geen vreemde, in huize Hazes.

André Hazes geeft in oktober een derde concert in Rotterdam Ahoy. De eerste twee concerten zijn al volledig uitverkocht. Dat is reden voor André om zondag 28 oktober om 17.00 uur een derde concert voor zijn fans te geven.

André Hazes stond in oktober vorig jaar voor het eerst in Ahoy en kondigde daar aan dat hij op zaterdag 27 oktober 2018 met een gloednieuw concert naar Rotterdam terug zou komen. De kaarten werden zo snel verkocht dat er al snel een tweede concert, op vrijdag 26 oktober, werd aangekondigd.

Drie concerten

Dit jaar overtreft hij zichzelf om drie keer in Ahoy op te treden. 'Het is ongelooflijk dat ik straks, op mijn 24ste, vijf Ahoy-concerten op mijn naam heb staan. Daar ben ik enorm dankbaar voor', zegt André.

Voor meer informatie over kaartverkoop: www.andreinahoy.nl