.
André Hazes Jr. reed nietsvermoedend in zijn auto over de snelweg, toen hij plotseling werd afgesneden door een wel heel bekende dame.

Hij pakt snel zijn telefoon erbij en begint te vloggen. 'Ik word al de hele tijd afgesneden door een bloedgevaarlijke vrouw,’ zegt de zanger. Wanneer hij de camera naar de bestuurder in de andere auto draait, zit er een lachende vrouw achter het stuur, die ook nog even zwaait. Het is niemand minder dan Irene Moors!

More content below the advertising

En Irene blijkt geen vreemde, in huize Hazes.

In het feuilleton De vrouwen van Hazes passeren de vier belangrijkste vrouwen in het leven van wijlen onze populairste volkszanger André Hazes de revue: Annie Dijkstra, Ellen Wolf, Rachel van Galen en Roxeanne Hazes. In dit deel alles over André’s derde vrouw Rachel, met wie hij dochter Roxeanne en zoon André kreeg. Ook na zijn dood ziet ze André Hazes als haar grote liefde…

In november 2003 gaat Rachel met de kinderen weg. Beiden hebben een advocaat in de arm genomen en de scheidingspapieren liggen in zijn hotelkamer in Noordwijk klaar om getekend te worden. Voor Rachel staat het vast dat ze niet meer met André verder wil, maar de zanger durft de papieren niet te ondertekenen. Zijn hypnotherapeut Rob Develing vertelt in het boek André Hazes & Ik: ‘André was bang helemaal alleen te komen staan. Hij wilde niet weer volledig opnieuw beginnen. Maar de kans dat hij een nieuwe vrouw of vriendin op zou doen, werd door zijn drank-gebruik wel heel klein. Dus tekende hij de scheidingspapieren niet.’ Rachel en de kinderen vertrekken in november 2003 naar een recreatiewoning op 700 meter afstand van de villa waar André nu alleen zit. De feestdagen in december brengen ze gescheiden door. Rachel denkt dat de breuk nu definitief is. Totdat André op 5 januari voor haar deur staat. Hij heeft enorm veel spijt en lucht zijn hart bij Rachel. Zij houdt zoveel van hem dat ze hun relatie alsnog een kans geeft.

More content below the advertising

Het hele verhaal lees je in de nieuwste Story. Editie 34 ligt nu in de winkels. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Cor Mulder (ANP)

André Hazes kondigt op zijn Instagram aan even rust te nemen. Hij is naar de dokter geweest vanwege een ongelooflijke pijn in zijn hoofd. 

"Ik heb uitgelegd hoe mijn afgelopen jaren eruit hebben gezien en hoe ik mezelf daardoor heb behandeld. Ik heb mij de afgelopen jaren mijn vingers tot het bot gewerkt omdat ik jullie allemaal wilde laten zien dat ik meer ben dan de zoon van.", laat hij weten op zijn Instagram. 

More content below the advertising

Doktersadvies

André Hazes wilde zichzelf bewijzen naar iedereen in Nederland. Hij heeft zijn lichamelijke klachten genegeerd en nachten doorgehaald omdat hij zelf dacht dat dat de manier was om te kunnen blijven presteren. "Velen van jullie hebben mij gewaarschuwd dat als ik niet op zal letten ik in een dip terecht zal gaan komen. Na een lang gesprek heeft de dokter voor mij besloten, en ik zeg het met veel pijn in mijn hart, dat ik rust moet nemen."

Begrip

Hij sluit af met: "Ik hoop oprecht op jullie begrip. Het spijt me als ik mensen teleurstel die mij hebben geboekt, of die een kaartje voor mij hebben gekocht. Maar voor 1 keer moet ik aan mijzelf denken. Ik zie jullie snel weer!❤❤❤"

 

Lieve mensen, Gisteren ben ik naar de dokter gegaan vanwege een ongelooflijke pijn in mijn hoofd. Ik heb uitgelegd hoe mijn afgelopen jaren eruit hebben gezien en hoe ik mezelf daardoor heb behandeld. Ik heb mij de afgelopen jaren mijn vingers tot het bot gewerkt omdat ik jullie allemaal wilde laten zien dat ik meer ben dan de zoon van. Ik wilde mezelf bewijzen naar iedereen in Nederland. Ik heb lichamelijke klachten genegeerd en heb nachten doorgehaald omdat ik zelf dacht dat dat de manier was om te kunnen blijven presteren. Altijd in mijn achterhoofd gehouden dat ooit iemand tegen mij zei dat mij wat mijn vader bereikt had, nooit zal lukken... Misschien niet goed geweest, maar ik kan alleen maar hopen dat jullie hebben gezien dat ik dit kan. Zelf. Ook hebben velen van jullie mij gewaarschuwd dat als ik niet op zal letten ik in een dip terecht zal gaan komen. Na een lang gesprek heeft de dokter voor mij besloten, en ik zeg het met veel pijn in mijn hart, dat ik rust moet nemen. We hebben besloten minimaal een maand alles wat met werk te maken heeft af te zeggen en rust in te lassen. Ik hoop oprecht op jullie begrip. Het spijt me als ik mensen teleurstel die mij hebben geboekt, of die een kaartje voor mij hebben gekocht. Maar voor 1 keer moet ik aan mijzelf denken. Ik zie jullie snel weer!❤❤❤

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP, Instagram | Bron: Instagram