André Hazes bespreekt in de nieuwste editie van tijdschrift JFK zijn laatste momenten met ex Monique Westenberg. "De waarheid is dat Monique en ik al een tijdje aan het sukkelen waren", laat hij zich uit.

Volgens de volkszanger was hun relatie al tijden niet meer wat het geweest was. "In het afgelopen half jaar ging het nog slechter dan normaal. Ik woonde al een tijdje in een appartement in Rotterdam, dus ik was al een beetje bezig met een ander leven", doet hij een boekje open in het blad.

Article continues after the ad

Zijn succes, hun ondergang

Dré gaat verder: "De eerste jaren waren we heel gelukkig, maar daarna kreeg ik steeds meer succes. Dat was voor ons allebei een omslag. Vanaf dat moment kwamen de scheurtjes erin. We hebben het echt met elkaar geprobeerd, ook voor die kleine, maar je moet niet tegen jezelf liegen."

Lang treuren om zijn gestrande relatie heeft 'ie niet gedaan en ook onthult de zanger geen traan te hebben gelaten om Monique. Hij kiest nu voor zichzelf. "Ik baal er ook van dat het zo is gelopen, maar ik vind mezelf te jong om niet gelukkig te zijn", aldus de zoon van.

Nieuwe liefde

André, die nu een prille relatie heef met Bridget Maasland, heeft er alle vertrouwen in dat zijn relatie met haar betere kans van slagen heeft. "De mazzel is dat de volgende in mijn leven nu al ziet hoe ik ben en dat ik er nooit ben", legt hij uit. "Zij stapt in een rijdende trein. Dat maakt het makkelijker."

De liefde tussen Bridget en André lijkt meer dan een pril geluk. De twee zijn stapel op elkaar. De zanger vertelde eerder deze week aan RTL Boulevard dat hij zelfs al een sleutel van haar huis heeft. Samenwonen lijkt dan ook de volgende stap: “Als het aan mij ligt wel, ja.” André is nu al heel veel bij Bridget te vinden. “Als ik Dreetje heb, dan ga ik gewoon naar mijn eigen plekje, weet je wel. Maar de rest van de dagen wil ik gewoon met haar zijn.”

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard, beeld: ANP