Zoals Story eerder bevestigd kreeg uit kringen rond André Hazes is de zanger verliefd op zijn jeugdvriendin Anne Rose Zonneveld. De twee laten er geen gras over groeien: vorige week vertrokken ze voor een vakantie naar het Zuid-Spaanse Marbella. Ook zijn schoonouders, die hij al jaren kent, gingen mee.

Dat André al zo hecht met de familie van Anne Rose is, maakte de beslissing om afgelopen oudejaarsavond door te brengen in Marbella een snelle! Hoe meer zielen hoe meer vreugd, is niet voor niets een van de levensmotto’s van André. Daarbij wonen er dierbare vrienden van de zanger in het Zuid-Spaanse jetsetoord die in Vinkeveen ook niet onbekend zijn, dus de eindejaarsvakantie werd meteen een gezellige reünie. André liet zijn auto bij de woning van zijn schoonouders staan, en vanuit daar vertrok het goedgeluimde gezelschap vorige week per vliegtuig richting de Costa del Sol.

Match? 

Daar aangekomen stond er een etentje in Marbella op het programma, waarbij ooggetuigen konden zien dat André en Anne Rose nog geen seconde van elkaar af konden blijven. Het geluk straalde van hen af! Hoewel André niet te boek staat als iemand die genoeg zitvlees heeft voor al te grote relationele gebondenheid, is de verwachting tóch dat hij en Anne Rose een rake match zijn. Ze kennen elkaar goed en waren als jeugdvrienden al bijzonder op elkaar gesteld. De liefdesvlam had dan ook niet veel nodig om op te laaien toen de twee recentelijk weer contact kregen.

Beeld: Brunopress

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. 
Dit artikel komt uit Story. Editie 1 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Bladenhuis.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.