Heerlijk in het nieuwe jaar een paar kilo afvallen op een simpele manier? Doe dan mee aan de Story Afslank Challenge met dieetgoeroe Sonja Bakker.
Wekelijks ontvangt u dan een flexibel weekmenu met een handig boodschappenlijstje en smakelijke én gezonde Sonja Bakker-recepten.

Een persoonlijk afvalplan voor 6 weken voor slechts € 25,- 

Tevens krijgt u toegang tot de online receptendatabank met meer dan 500 recepten, waarbij u zelf uw maaltijd kiest uit verschillende opties. Maar óók tips over gezond eten op feestjes. En natuurlijk wordt u gedurende zes weken voorzien van nuttige informatie, tips en coaching van Sonja Bakker en haar team, via uw persoonlijke Mijn Sonja App. Het enige wat u hoeft te doen, is naar online.sonjabakker.nl/story te gaan en daar de code Storychallenge in te vullen. Vanaf dat moment doet u mee, en kunt u het gewenste aantal kilo’s kwijtraken! De waarde van de challenge is normaal € 65,- (voor acht weken), dus u merkt het ook in uw portemonnee...

Article continues after the ad

Wordt u onze Story Afslank-VIP?

Wilt u naast het meedoen aan de Story Afslank Challenge met Sonja 
Bakker kans maken op een unieke metamorfose na de afvalperiode van zes weken? Stuur dan voor 12 januari een foto van uw gehele lichaam, uw contactgegevens en waarom u kans wilt maken op deze vip-behandeling naar story.nl@sanoma.com o.v.v. Sonja Bakker. Story volgt uw afvalrace in ons weekblad, u wordt daartoe geïnterviewd door een sterverslaggever én glamourvol gefotografeerd door niemand minder dan Edwin Smulders; ook is er een meet & greet met Sonja Bakker. Niet alleen verschijnt u in weekblad Story (met elke week ruim 800.000 lezers), maar u ontvangt aan het einde van de Story Afslank Challenge ook een éígen Story-cover in een fraaie lijst. Er is ruimte voor drie Story Afslank-VIPS, dus wacht u vooral niet te lang met inzenden. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders