2017 is een belangrijk jaar voor ons koningshuis. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima vieren hun vijftienjarig huwelijksfeest, er zijn verkiezingen voor de Tweede Kamer geweest én de koning wordt 50 jaar. Alle reden om 'Een koning om in te lijsten' in huis te halen. 

Lees ook: "Prins Harry en Meghan Markle zetten volgende stap"

Dit is het jaar van koning Willem-Alexander. Op 27 april tikt hij de vijftig aan. Voor deze gelegenheid is het boek 'Een koning om in te lijsten' uitgebracht; hét boek dat elke royalty-liefhebber in huis moet hebben. Het boek blikt terug op vijftig jaar geschiedenis van het koningshuis en het Koninkrijk der Nederlanden. We zien het liefdevolle gezin waarin Willem-Alexander opgroeit, de uitdagingen waarvoor zijn moeder koningin Beatrix zich geplaatst zag. We volgen het leven van onze koning, als kind, dwarse puber en student. Maar ook als volwassen man, liefhebbend echtgenoot en trotse vader van de drie A’s, zijn oogappels.

Wat is het geheim van zijn gelukkige huwelijk? Wat staat hij voor met zijn koningschap, hoe voeden hij en koningin Máxima hun dochters op? Een portret van een koning om in te lijsten, met aan zijn zij een stralende koningin, de vrouw die zijn hart veroverde en die een bepalende rol speelt in zijn leven.

Nu met korting 

Wil jij dit sieraad in jouw boekenkast hebben? Als Story-lezer bestel je 'Een koning om in te lijsten' voor €19,95 in plaats van €24,95 én krijg je het boek gratis thuisbezorgd. Vul hieronder het formulier in om 'Een koning om in te lijsten' te bestellen.

 

Lees je dit artikel op je mobiele telefoon? Houd je telefoon dan horizontaal om het formulier goed te kunnen lezen.